< p>

GreenMax Amfibieënschermen


Tijdens de paddentrek worden amfibieën veelvuldig aangereden. Weg- en landschapsbeheerders plaatsen daarom veelvuldig amfibieënschermen.
Twee keer per jaar vindt er een paddentrek plaatst waarbij padden en kikkers op zoek zijn naar een nieuwe levensruimte. Door de toename van verkeer in de buurt van natuurgebieden, worden er veelvuldig dieren aangereden. Weg- en landschapsbeheerders plaatsen daarom veelvuldig amfibieënschermen om deze dieren te beschermen.

GreenMax biedt u amfibieënschermen van de hoogste kwaliteit. De schermen zijn goedkoop, UV-bestendig, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te plaatsen. Amfibieënschermen worden vaak geplaatst in combinatie met gaas om ook klein wild te beschermen.
 


De groene rollen van 25 meter hebben een lichte nerfstructuur. Dit heeft als grote voordeel dat het licht niet terugkaatst en hierdoor passen de schermen esthetisch veel beter in het landschap. Daarnaast zijn de amfibieënschermen ook leverbaar op gladde panelen van 3 meter breed in diverse diktes.Bekijk hier onze amfibieënschermen productleaflet© 2021 Greenmax