< p>

Overlijden Gillis Dellebeke


Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Gillis. Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem zeer veel dank verschuldigd.
Met vakkundigheid en toewijding heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de vakinhoudelijke kennis binnen GreenMax. Wij zullen ons Gillis herinneren als iemand die toegewijd en enthousiast was en wij zullen hem missen.

Gillis was jarenlang vestigingsleider bij Pius Floris Boomverzorging Goes en eigenaar van Infrako Advies. Vooral in regio Zeeland was Gillis een bekende naam in de groenbranche. Na jarenlange prettige samenwerking werd hij steeds nauwer betrokken bij Silva Cell groeiplaatsconstructies. Hij vervulde steeds vaker de rol als technische ondersteuner en was verantwoordelijk voor de uitwerking en begeleiding van diverse Silva Cell projecten.

Twee jaar geleden lanceerde GreenMax een nieuwe wortelfrees op de Nederlandse markt. Gillis specialiseerde zich op deze wortelfrees en onder de naam Rootsolutions introduceerden wij dit nieuwe concept op de Nederlandse markt.

De herinnering aan de prettige samenwerking zal in onze gedachten blijven en wij wensen zijn familie veel sterkte met dit grote verlies.

© 2022 Greenmax