< p>

Duurzaamheidspaspoort voor Silva Cell


Onze ondergrondse groeiplaatsconstructie heeft het NL Greenlabel voor duurzaamheid ontvangen!

Iedereen wil bomen in de stad, maar helaas worden de benodigde maatregelen om de boom te laten uitgroeien tot een volwassen exemplaar bestempeld als te duur, te ingewikkeld of onnodig. Maar in de praktijk blijkt dat nieuwe ondergrondse groeiplaatsconstructies eenvoudig te plaatsen zijn, en zeker nodig als het gewenste eindbeeld een gezonde en volwassen stadsboom is.

De Silva Cell groeiplaatsconstructie wordt al jaren toegepast en de ervaringen zijn zeer positief. Op basis van verschillende beoordelingscriteria, in combinatie met expert judgement door specialisten, kent Royal HaskoningDHV het NL Greenlabel toe aan onze groeiplaatsconstructie.

Over het NL Greenlabel
De 'NL' in NL Greenlabel staat voor Nico en Lodewijk, de initiatiefnemers van NL Greenlabel die zich ten doel hebben gesteld om het gebruik van duurzame materialen en producten in de ruimste zin van het woord te bevorderen. De herkomst van materialen en producten speelt daarbij een belangrjjke rol.
Groen geeft mensen meer rust en minder stress. Het voegt belevingswaarde toe aan ons leven. Daarom heeft groen de toekomst. NL Greenlabel heeft een duidelijke visie op de toekomst. Hierin staat het meetbaar maken van duurzaamheid en deze waarden communiceren naar de eindgebruiker door middel van een paspoort centraal. Om duurzaamheid zichtbaar te maken is in samenspraak met Royal HaskoningDHV het duurzaamheidspaspoort ontwikkeld.

Duurzaamheidspaspoort voor Silva Cell

Klik hier voor een vergroting


Meer informatie:

NL Greenlabel
Silva Cell Groeiplaatsconstructie

© 2021 Greenmax