< p>

Nederlandse Boominfodag


Op 31 oktober zijn wij weer aanwezig op de 6e Nederlandse Boominfodag in Rhenen.


Op donderdag 31 oktober 2013 vindt in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug de zesde editie van de Nederlandse Boominfodag plaats. De Nederlandse Boominfodag is hét onafhankelijke podium voor boomprofessionals in Nederland, een congres waar wetenschappelijke en praktische kennis over bomen wordt samengebracht. Op het programma staan onder andere presentaties van Urban Forestry deskundige Cecil Konijnendijk (University of Copenhagen) en Matthew Wells (New York City), en de verkiezing van de Boom van de Toekomst.

Tijdens de Nederlandse Boominfodag verzorgen nationale en internationale sprekers informatieve presentaties en is er een uitgebreide beursvloer met stands. Een lunch en diner biedt de bezoekers volop ruimte voor discussie en ontmoeting.

Beurs:
Gedurende het congres in november zal er weer een vakgerelateerde beurs zijn met voor ieder wat wils. Wij nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken waar wij diverse bekende en nieuwe producten presenteren.

Locatie:
Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst/Rhenen

Gelegen in het groen, veel bomen in de nabije omgeving, voldoende parkeergelegenheid, goede catering, een perfecte zaal voor de presentaties en een geschikte beursvloer. Op de dag na de Boominfodag zullen hier tevens de workshops plaatsvinden. Meer informatie over de locatie en het programma vindt u op de website van de 6e Boominfodag: www.boominfodag.nl

© 2021 Greenmax