Categories: Dutch
      Date: okt 30, 2018
     Title: Wij stellen graag onze nieuwe collega Paul van den Bosch aan u voor
Wij stellen graag onze nieuwe collega Paul van den Bosch aan u voor:
Hoi, mijn naam is Paul van den Bosch, sinds september ben ik werkzaam bij GreenMax als technisch adviseur. Ik ben 52 jaar en woon samen met mijn vrouw in Heeswijk-Dinther en samen hebben wij 2 kinderen.

Hoi, mijn naam is Paul van den Bosch, sinds september ben ik werkzaam bij GreenMax als technisch adviseur. Ik ben 52 jaar en woon samen met mijn vrouw in Heeswijk-Dinther en samen hebben wij 2 kinderen.Ik ben als levensmiddelen technoloog opgeleid en werkzaam geweest in deze sector, vervolgens in de arbodienst verlening en daarna in de paardenverzekeringen, dit vanuit mijn passie met paarden. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met paarden, het volgen van jachthonden training en bezig zijn in en om het huis.

Met mijn werkervaring in de afgelopen jaren en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling probeer ik u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik zal bij GreenMax als Technisch Adviseur voor de volgende regio verantwoordelijk zijn: Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen.

Tot snel!